Tekvica hokkaido je dobre známa. Jej nezameniteľná chuť je veľmi obľúbená. Táto sladká chuť doplnená o trochu korenistého kari, pikantného kajenského korenia a sladko – kyslej limetky je priam čertovská kombinácia. Celú chuť tejto lahodnej polievky dopĺňajú chutné grilované krevetky

Kalamár peruánsky je delikátny druh z morských plodov. Jeho chápadlá sú v dnešnej dobe v supermarketoch často v ponuke, takže tento pokrm si dokáže pripraviť každý. Predstava jemnej konzistencie chápadiel, ktoré sa rozplývajú na jazyku vďaka pomalému vareniu s domácimi, vlastnoručne vyrobenými tagliatellami a omáčkou so zeleniny, …………….. .

Obľúbený a veľmi známy pokrm. Grilované krevety, ktoré sú veľmi chutné a jednoduché na prípravu, sa často servírujú s cesnakovou majonézou. Chuť kreviet v spojení s cesnakovou majonézou, to je na nezaplatenie.

Morské plody – slávky v spojitosti s ovocím – žltým melónom a voňavým feniklom vytvárajú spoločne moderný a chutný šalát, ktorý je ideálny ako predjedlo alebo hlavné jedlo.

Obľúbené a populárne krevety sú dokonalým pokrm, nielen v morských oblastiach. Limetka je ingrediencia, ktorá dokonale naštartuje a doplní ich výbornú chuť. Jemne kyslá omáčka doplnená o sladko – trpké granátové jablko je ideálna kombinácia k lahodným krevetám.

Krevety sú morské plody, ktoré sa dajú skombinovať s rôznymi surovinami. Ideálne sú v spojitosti s citrusmi a z tohto dôvodu som vymyslel tento unikátny recept na spojitosť kreviet so sladko – kyslou limetkovou šťavou a sladkými batáty zemiakmi.

Výborné grilované sépie v pršutovom kabátiku sú dokonalou lahôdkou na letné teplé dni vonku na terase. Takto pripravené lahodné sépie podávané na farebnom šalátiku sú výborným pokrmom pripomínajúcim morskú atmosféru.

Sladké cherry paradajky sú ideálnou kombináciou k množstvu morských plodov. Sladká chuť cherry paradajok a slaná chuť slávok sa ideálne kombinujú, kde rovnováhu v chutiach dodávajú výborné čierne olivy.

Morských plodov na stole nikdy nie je dosť. Chutné a obľúbené slávky sú samozrejme jedným z hlavným adeptov medzi morskými plodmi na našich stoloch. Rýchle a chutné jednohubky s dokonalou chuťou a vôňou, to je recept na pečené slávky s plnkou.

Obľúbené krevety s čerstvými shitake hríbmi, výraznou jarnou cibuľkou a sladkými strukmi baby hrášku v dokonalej prevoňanej omáčke s curry pastou tvoria chutné a voňavé jedlo v zdravom štýle, ktoré je ideálne podávať s ryžou. Pre krásny pocit z dokonalosti jedla a pôžitku z chuti je ideálne toto jedlo jesť paličkami pri dobrom zelenom čajíku.

Jednoduchý a zdravý pokrm, ktorý tvorí kontras nádherných farieb krásnych ružových kreviet, zeleného sladučkého hrášku a oranžovej omáčky z čerstvých pomarančov. Takto by sa dalo jednoducho definovať toto vynikajúce jedlo.

Ázia je kuchyňa veľmi farebná, jednoduchá, zdravá a chutná. Dôkazom je aj tento chutný, jednoduchý
pokrm, rýchly na prípravu. V skratke sa dá definovať, ako – zdravé ryžové rezance doplnené o množstvo
zeleniny, chutnú sójovú omáčku a delikátne krevety.

Úžasná ryba s prílohou pripravovaná v jednej alobalovej taštičke. Chuť sladkej cvikle s jemným podtónom citrónovej vône dopĺňa lahodná chuť ryby, pripravenej vo vlastnej šťave.