Pražma je veľmi obľúbená ryba, ktorá má výborne a chutné mäso. Pražma je tak dokonalá ryba, že aj prezentácia jedla vďaka nej je geniálna. Pražma, nielen dobre chutí, ale aj výborne vyzerá. V tomto pokrme chuť pražmy dopĺňa pár korením. Ako prílohu som zvolil pečenú zeleninu a paradajkovú salsu. Tieto prílohy chuť pražmy a korenín ešte ……….. .

Obľúbená ryba – Pražma sa dá pripraviť na niekoľko spôsobov, rôznymi technikami varenia. Najjednoduchšia a možno aj najlepšia príprava tejto ryby je len jednoducho ju osoliť, okoreniť a tepelne spracovať. Chuť ryby je týmto spôsobom zachovaná a ďalšie chute pokrmu dotvárajú iné súčasti taniera. V tomto prípade je to salsa zo sladkého …………….. .

Úžasná ryba s prílohou pripravovaná v jednej alobalovej taštičke. Chuť sladkej cvikle s jemným podtónom citrónovej vône dopĺňa lahodná chuť ryby, pripravenej vo vlastnej šťave.

Krásna ryba Platesa pečená s grepom a estragónom. Takýto spôsob pečenie dokonale ochutí mäso ryby.

Veľmi populárne pečenie v papieri je výborný spôsob prípravy jedla. Jedlo sa pripravuje v pare a vo vlastnej šťave. Aj o tom je tento výnimočný pokrm – ryba s chutnou prílohou.