Ako prvé prichystáme krevety. Krevety olúpeme a zbavíme črievka. Najlepšie bude, ak krevetám necháme chvostíky, aby sa dali jednoducho pri konzumácii chytiť do ruky. Olúpané krevety napichneme na špajdle. Doporučujem špajdle namočiť predtým do vody, aby nezhoreli počas grilovania. Po napichnutí kreviet, prejdeme k príprave cesnakovej majonézy. Dve žĺtka zmiešame v miske s jednou čajovou lyžičkou horčice a pár kvapkami limetky. Postupne pridávame olej,za stáleho miešania a po malých dávkach. Olej pridávame až do požadovanej konzistencie a množstva. Doporučujem nepoužívať na majonézu olivový olej. Majonézu vymiešame, buď ručne za pomoci metličky, alebo mixérom. Keď má majonéza požadovanú konzistenciu, pridáme prelisované strúčiky cesnaku, soľ, čierne korenie, nasekanú pažítku (poprípade iné bylinky) a dochutíme podľa chuti šťavou z limetky. Medzitým na rozpálený gril alebo panvicu položíme krevety a grilujeme ich až dokiaľ nie sú ružové z oboch strán. Stačí na to len pár minút. Hotové krevety servírujeme s cesnakovou majonézou a pred podávaním ich môžeme ešte pokvapkať šťavou z limetky.